Post by darkangel on Sept 11, 2008 14:57:43 GMT 2
Genre: Romance, Comedy
Episodes: 17
Broadcast Network: MBC
Broadcast Period: 2007-Jul-02 to 2007-Aug-27
Opening Theme: Lalala, its Love, by The Melody
Ýnanýlmaz komik sahnelerle bezeli bir kore dizisi daha, üstelik baþrolde Goong dizisinin sevimli güzeli Yoon Eun Hye var. Yemek taþýmacýlýðý ve tekvando hocalýðý yapan bir haným kýzýmýzýn devamlý erkek sanýlmasýnýn getirdiði bir dizi komik olay Þimdi kýzýmýz o kadar þeker ve doðal ki bayýlacaksýnýz ama tavýrlar felan erkek gibi herkes bunu erkek sanýyor. Bir de yakýþýklýmýz var, böyle ailece voleyi vurmuþ, zengin bir çocuk. Bunda bir büyükanne var evlere þenlik. Neyse efem konu klasik, bizim oðlan baþýný baðlamaya çalýþan büyükannesinin hamlelerini bertaraf edebilmek için bizim kýzla anlaþýyor. Onu erkek biliyor ya gay gibi davranýp taliplerini kaçýrýyor. Sonra olay çocuðun büyükannesinin zoruyla cafe açmasý ve kýzýmýzýn da orada çalýþmaya baþlamasýyla dallanýp budaklanýyor.
Resmen delisi oldum dizinin, bayýlacaksýnýz. Garanti veriyorum. Üstelik bu kez bu konudan bir uyarlama yapmayý bile ciddi ciddi düþünüyorum. Türkçe alt yazýlý deðil ama ingilizce alt yazýlý olarak aþaðýdaki siteden izleyebilirsiniz.
kpopvideo.com/asian/moviefc9b60efe--The-1st-Shop-of-Coffee-Prince-Korean-Drama.htm
Dizinin özellikle erkekine hassssssta olmuþ durumdayým. Ben böyle içten gülen bi herif görmedim arrghhhhh....!!
Cast
Yoon Eun Hye as Go Eun Chan
Gong Yoo as Choi Han Kyul
Lee Sun Gyun as Choi Han Sung
Chae Jung Ahn as Han Yoo Joo
Extended Cast
Kim Ja Ok as Han Kyul's mom
Choi Il Hwa as Han Kyul's dad
Kim Young Ok as Han Kyul's grandmother
Park Won Sook as Eun Chan's mom
Kim Chang Wan as Hong Gae Sik (ex-Coffee Prince president)
Kim Jae Wook as No Sun Ki
Kim Dong Wook as Jin Ha Rim
Lee Un as Hwang Min Yeop
Lee Han Wie as Mr. Ku (the butcher that likes Eun Chan's mom)
Han Yeh In as Go Eun Sae (Eun Chan's sister)
Kim Jung Min as DK (Yoo Joo's ex-boyfriend)
Episodes: 17
Broadcast Network: MBC
Broadcast Period: 2007-Jul-02 to 2007-Aug-27
Opening Theme: Lalala, its Love, by The Melody
Ýnanýlmaz komik sahnelerle bezeli bir kore dizisi daha, üstelik baþrolde Goong dizisinin sevimli güzeli Yoon Eun Hye var. Yemek taþýmacýlýðý ve tekvando hocalýðý yapan bir haným kýzýmýzýn devamlý erkek sanýlmasýnýn getirdiði bir dizi komik olay Þimdi kýzýmýz o kadar þeker ve doðal ki bayýlacaksýnýz ama tavýrlar felan erkek gibi herkes bunu erkek sanýyor. Bir de yakýþýklýmýz var, böyle ailece voleyi vurmuþ, zengin bir çocuk. Bunda bir büyükanne var evlere þenlik. Neyse efem konu klasik, bizim oðlan baþýný baðlamaya çalýþan büyükannesinin hamlelerini bertaraf edebilmek için bizim kýzla anlaþýyor. Onu erkek biliyor ya gay gibi davranýp taliplerini kaçýrýyor. Sonra olay çocuðun büyükannesinin zoruyla cafe açmasý ve kýzýmýzýn da orada çalýþmaya baþlamasýyla dallanýp budaklanýyor.
Resmen delisi oldum dizinin, bayýlacaksýnýz. Garanti veriyorum. Üstelik bu kez bu konudan bir uyarlama yapmayý bile ciddi ciddi düþünüyorum. Türkçe alt yazýlý deðil ama ingilizce alt yazýlý olarak aþaðýdaki siteden izleyebilirsiniz.
kpopvideo.com/asian/moviefc9b60efe--The-1st-Shop-of-Coffee-Prince-Korean-Drama.htm
Dizinin özellikle erkekine hassssssta olmuþ durumdayým. Ben böyle içten gülen bi herif görmedim arrghhhhh....!!
Cast
Yoon Eun Hye as Go Eun Chan
Gong Yoo as Choi Han Kyul
Lee Sun Gyun as Choi Han Sung
Chae Jung Ahn as Han Yoo Joo
Extended Cast
Kim Ja Ok as Han Kyul's mom
Choi Il Hwa as Han Kyul's dad
Kim Young Ok as Han Kyul's grandmother
Park Won Sook as Eun Chan's mom
Kim Chang Wan as Hong Gae Sik (ex-Coffee Prince president)
Kim Jae Wook as No Sun Ki
Kim Dong Wook as Jin Ha Rim
Lee Un as Hwang Min Yeop
Lee Han Wie as Mr. Ku (the butcher that likes Eun Chan's mom)
Han Yeh In as Go Eun Sae (Eun Chan's sister)
Kim Jung Min as DK (Yoo Joo's ex-boyfriend)