|
Post by ori0hime on Nov 27, 2010 14:29:54 GMT 2
bugüne kadar izlediðim dizilerin içinde bence en iyisiydi. çok fazla abartý yoktu. korede genelde iþlenen bir konuyu harika bir þekilde ele almýþlardý. ben bir gong hayranýyým. çok komik sahneler vardý. tavsiye ettiðim herkes izledi ve hepsi de çok sevdi.
|
|
mavi061
Acemi Yorumcu
AşKang ^^'
|
Post by mavi061 on Nov 27, 2010 19:15:30 GMT 2
Gong hayranı? hımmmm ^^'
|
|
|
Post by isabellalily on Dec 5, 2010 16:18:36 GMT 2
ovv adýný görüyorum kaç seferdir yorumlarda izlemem gerek, gerekiyor!!! hemen araþtýrmaya giriþip link bulmalýyým! teþekkürler!!!
|
|
|
Post by pgmpfdk on Dec 5, 2010 17:29:45 GMT 2
ovv adýný görüyorum kaç seferdir yorumlarda izlemem gerek, gerekiyor!!! hemen araþtýrmaya giriþip link bulmalýyým! teþekkürler!!! Evet hemen başlamalısın çünkü bir sonraki Akame hik.nin uyarlanacağı bir dizi xD dark'ın yeni Akame süprizi xD
|
|
|
Post by darkangel on Dec 15, 2010 21:29:34 GMT 2
Diziyi Asyadizi veya Bizdeizle gibi sitelerden türkçe alt yazýlý izleyebilirsiniz
|
|
|
Post by isabellalily on Dec 16, 2010 21:04:30 GMT 2
Tamamdýr! Ýzleyeyim, yazdýðýn fanfiction'a da geçeceðim.
|
|
|
Post by nazenin on Apr 16, 2011 23:40:29 GMT 2
düþlerimin prensi beni koreyle tanýþtýran diziydi. coffe prince ise beni Kore'ye hayran eden dizi. benim için herzaman bir numaraydý. hala da deðiþmedi. amerika kore farketmez. konu kalsikti belki. you are beautiful daki gibiydi ama bu konunun bu kadar yerinde ve tadýnda anlatýlmasý ayrý bir olaydý. herþeyden önce kýzýmýz eun chan bu role bu kadar yakýþmasý dizinin ayrý bir güzelliðiydi. sýska falandý ama rahatlýkla erkek diye düþünülebilirdi. fakir ama gururlu kýzýmýz harika bir oyunculuk çýkarmýþtý bence. Goong u benimle buluþturan dizi. bu önemini atlamamak lazým. ona bu dizide aþýk oldum. zengin züppe 29 yaþýna gelmiþ hala bir iþte dikiþ tutturamamýþ delikanlýmýzýn kaderi Eun Chan le tanýþtýktan sonra deðiþiyor. özellikle ondan erkek olduðunu bile bile hoþlanmaya baþladýðý sahneler bir harikaydý. dizinin unutulmaz sahneleriydi. dizinin aklýmda kalan ve en çok imrendiðim, özendiðim ve neden benimde yok dediðim þu cennet gibi ev. kýzýmýzýn dizinin ilk baþýnda hoþlandýðý daha sonrada arkadaþ olduðu karakterin evi. :-[ neyse unutulmaz bir dizi. konusu her açýldýðýnda susmak bilmiyorum. izlemeyn kalmasýn diyebilirim.
|
|
gilda
Çaylak Yorumcu
|
Post by gilda on Dec 25, 2013 19:51:00 GMT 2
Sonunda izledim. Akame uyarlama hikayesi olarak da bayıldığım bir seriydi zaten. Şimdi iyice mest oldum. Başroldeki erkekimizin gülüşüne dayanacak kalp yoktur bu konuda hemfikiriz :: )) Kore dizileri tahmin ettiğimden iyi çıktılar ve sardılar beni. Henüz 4-5 tane izledim ancak neşeli,romantik sıcak,sıkmayan,kasmayan,reyting maymununa döndürülmeyen temiz işlerdi izlediklerim. Bu dizideki şu birlikte olmalarından önceki öpüşme sahnesi de şimdiye kadar izlediğim kore dizilerinde hakikaten öpüşmeye benzeyen tek öpüşmeydi: . Ayrıca başrollerin arasındaki kimya da inanılmazdı. Hala izlemeyen kaldıysa şiddetle tavsiye ederim. Süper bir dizi. hem çok komik hem de çoook romantik.
|
|
|
Post by pgmpfdk on Dec 28, 2013 21:15:30 GMT 2
Eun Chan ı oynayan kızımız (adı neydi) , dizilerde diğer oyunculara göre daha sıcak daha inandırıcı. You are beautifuldaki öpüşme sahneleri nere bundaki sahneler nere yani. O hissi vereceksin arkadaş izleyiciye!! Dudakları dokundurup put gibi kalacaksan yemezler canım hiç öpüştürmeyin o oyuncuları daha iyi. Melun melun bakışsınlar inanın daha çok samimi olur.
|
|
gilda
Çaylak Yorumcu
|
Post by gilda on Dec 29, 2013 16:18:38 GMT 2
adı yoon eun hye çok sempatik,çok cici,çok güzel. Ayrıca cidden iyi oyuncu.
|
|