|
Post by masalcı on Apr 5, 2010 17:51:16 GMT 2
Söz veriyorum desem de belli olmaz. Rakibelerim çok gerçi belli oldu
|
|
mavi061
Acemi Yorumcu
AşKang ^^'
|
Post by mavi061 on Apr 5, 2010 18:23:24 GMT 2
izle arkadaþým tabi ki uzak doðu dizileri baþkadýr onlarla aðlamak onlarla aþýk olmak hatta bazen onlara aþýk olmak ama Gong'a olmaz olamaz
|
|
|
Post by Sucker Punch on Apr 5, 2010 18:38:10 GMT 2
Neden yav? Bence gayet olunur. Gerçi yaþý azcýk büyük ama olsun... Doktorcu ben de buradan kaptým virüsü... Bir türlü de kurtulamýyorum. Arkadaþlarýma falan da sardý...
|
|
|
Post by masalcı on Apr 5, 2010 18:54:53 GMT 2
Bence de olunur. Bu arada isterseniz Begüm diyin bana doktorcu diyince garip geliyor 13 gün içinde bilmemkaç bölüm izledim yani bir baþlayýnca. Hatta bu sebeple sýnýrsýza geçmeyi düþünüyorum. Ama çok güzeller ya. Ýzlediðim diðer yabancý dizilerde bu kadar karþýlýksýz ve saf aþklar olmuyor yani. Uzakdoðu dizilerinde bir öpücük için adamlar kaç yýl bekliyor, birini sevince sonsuza kadar sürüyor falan, o masalsý hal bana güzel geliyor sanýrým =)
|
|
|
Post by Sucker Punch on Apr 5, 2010 19:17:09 GMT 2
Ben de 2 günde bir diziyi bitirince mecburen sýnýrsýza geçmek zorunda kaldým. Baktým ayný fatura geliyor. Rahat rahat indiriyorum artýk... Ýzlediðim bütün Kore dizlerinde o mevcut Begüm. Öpüþmek hala bir tabu olduðu için fazla kullanýlmýyor. Bir de çok yapmacýk öpüþüyorlar. Duygu neyim hak getire... Zaten cinselliðe de pek girildiði yok. En fazla Coffee Prince'de görebilirsiniz... Bir de Kore diziler daha canlý renklerle çekildiði için benim hoþuma gidiyor. Ýçim açýlýyor... Diðer dizilerde koyu renkler hakim olduðu için içim kararýyor resmen. Tek kusuru sanýrým komedi olarak çok güzel baþlayan dizilerin drama dönmesi... Hello My Teacher, BOF beni hayal kýrýklýðýna uðrattýlar. Hele BOF'deki yorumumu okuduysan ne demek istediðimi anlarsýn... Yýllarca bekleme kýsmýný gerçi anlamýþ deðilim. Sanýrým eskisi kadar güzel aþklar kalmadýðý için bana biraz saçma geliyor...
|
|
|
Post by darkangel on Apr 5, 2010 20:50:21 GMT 2
Bu konuda Japon dizileri her ne kadar çekim renkleri pek sevilmese de açýk ara öndeler. Ben size One Pound Gospel'i öneriyorum. Açýn, hatta arkadaþlarýnýzla veya ailenizle falan seyredin. 9 bölümde gülmekten boðazýnýza kadar eðlenceyle dolacak ve içerdiði aik sayesinde de içiniz ýsýnacak
|
|
|
Post by masalcı on Apr 6, 2010 17:41:44 GMT 2
su perisi, yani gerçekten çözüm o gibi gözüküyor, ben altyazýyla uðraþmak istemediðim için indirmem muhtemelen ama siteden izleyince ayný kota oluyor sanýrým. Yalnýz belli bir sýnýrdan sonra hýz mý yavaþlýyormuþ ne ondan korkuyorum açýkçasý,o nedenle hemen geçemiyorum sýnýrsýza. Hakikaten böyle dudaklarýnýn uçlarý falan deðiyor birbirine Ayný yatakta uzandýklarý için evlenmeleri gereken iki kiþinin olduðu bir dizi vardý zaten. Oldukça tutucular bu konuda. Açýk renk olayý süper yani. Söylediklerinden sadece BOF'u izledim gerçi yorumunu okuyamadým ama Ji-Hoo hala kalbimde bir yaradýr, onu neden öyle býraktýlar anlamadým hatta dizinin sonu bu kadar açýk býrakýlmamalýydý diye düþünüyorum ama elden bir þey gelmiyor tabi, keþke yapsalar film falan da izlesek mis gibi. Ýçinde yaþadýðýmýz dünyada o yýllarca bekleme kýsmý abartý zaten, hadi yýllarca ayrýsýn, telefonla da mý konuþmadýn, ne kadar servetin var, atla gel tatilde, özel jetleri olan benim sanki þeklinde þeyler düþündüðümden dolayý bir þey diyemiyorum ama kimsenin birbirinden kopamamasý hoþ bence. Dark abla, boksörlü olan dizi sanýrým. Onu da izlemeyi düþünüyorum, teþekkür ederim. Ay heves yaptým sen böyle diyince þimdi.
|
|
|
Post by darkangel on Apr 6, 2010 18:08:37 GMT 2
Yep boksörlü olan dizi ama altýna imzamý atarým gerçekten eðleneceksin diziyi seyrederken
|
|
|
Post by Sucker Punch on Apr 6, 2010 19:36:34 GMT 2
Begüm benim adým da Zeliha... Zeliþ falan versiyonunu kullanabilirsin... Ji Hoo benim için de ayrý bir yere sahip... Dizinin sonunu o kadar saçma bitirmeseler belki de gözümüzde bu kadar büyümeyecekti... Sanýrým Jan Di bu kadar çok ikisi arasýnda kaldýðý için biz de bir umut Ji Hoo mutlu olacak diye bekledik. Bir örnek tapýnakta ibadet ettikleri bölümde bir Budist rahip Ji Hoo'ya "Bu kýz sana bir aile verecek..." dediðinde iþte demiþtim.... Ama sonra mors oldum o ayrý... Gerçi dizinin baþýnda Kaledonya'daki falcý kadýn "Ýki erkek var.... Biri eþin diðeri ruh ikizin..." demiþti... Bu da ayrý mesele... Ruh ikizi yine söylüyorum Jun Pyo olmalýydý... Çünkü Jan Di de o da azcýk kafadan sýyrýk... Burasý Coffee Prince'nin mekaný ama nereye geldi konu... Neyse...
|
|
|
Post by masalcı on Apr 6, 2010 21:50:12 GMT 2
Zeliha memnun oldum Ben yorumunu okuduktan sonra bu konuyu yerinde konuþacaðým merak etme Ama o zamana kadar katýlýyorum diyorum.
|
|
|
Post by pgmpfdk on Jul 16, 2010 0:02:25 GMT 2
Bugün yarın da bu diziye başlıyorum,haydi bakalım. Öpüşmek tabu demek hala,niye ki yav.Bizimkiler bile aldı yürüdü yani,Orda neden böyle?Şöyle adam akıllı aşkla öpüşseler de içim daha bir ısınsa Zaten bu aralar bunalımdayım,böyle derin aşklara fena sarmış durumdayım,yengem Kore dizilerini tavsiye etti You're Beautiful'u bitirdim,dizideki herkese aşık oldum,Menajere bile,evet.Şimdi sıra bunda. Şöyle bir aşk yaşayamadım gitti lan,kahretsin.
|
|
|
Post by darkangel on Jul 16, 2010 19:58:31 GMT 2
Herkesler tavsiye edecektir güzel bir aþk izleyeceksin merak etme
|
|
emilie
Çaylak Yorumcu
|
Post by emilie on Jul 24, 2010 17:02:31 GMT 2
izledim yine bunu da severim ya.. teşekkürler..
|
|
|
Post by pgmpfdk on Nov 26, 2010 22:44:51 GMT 2
Bu diziyi izleyip de o baş roldeki şeye vurulmamak elde değil,hele güldüğünde xD Yalnız bir sitede 'Han Kyul aşka inanmayan biridir.' diye söylenmiş ama kuzeninin sevgilisine aşık yani başlarda. XD Şu an 8.bölümü izleyeceğim bir de Akame uyarlanacak bu dizinin hikayesioe ya,o yuzden daha buyuk bir şevkle izliyorum.
|
|
|
Post by darkangel on Nov 27, 2010 13:14:12 GMT 2
Daha önceden izlemeyen var ise AKAME ye uyarlanacaðý için izleyebilir zaten dizi de harika olduðu için bir þey kaybetmezsiniz yani
|
|