emilie
Çaylak Yorumcu
|
Post by emilie on Jul 24, 2010 17:03:55 GMT 2
izledim yine bunu da severim ya.. teşekkürler..
|
|
|
Post by ori0hime on Nov 27, 2010 14:51:35 GMT 2
ilk izlediðim kore dizisiydi. uzakdoðuya ilgi duyma sebebim. çok güzel ve çok eðlenceliydi. mangasý da en az kendisi kadar güzeldi. ama öyle bir yerde býraktýlar ki bu kadar da olmaz dedirtti doðrusu
|
|
|
Post by akiravamosrafa on Jan 5, 2011 16:32:33 GMT 2
Korelilerin ilk izlediðim romantik komedi dizisiydi ve bayýlmýþtým bu diziden sonra haldýr haldýr romantik komedi aramaya baþlamýþtým:)
|
|
|
Post by pgmpfdk on Jan 6, 2011 21:51:12 GMT 2
Coffee Prince'deki Eun Chan oynuyormuş yahuu Diziyi izliyorum,çok güzel
|
|
|
Post by nazenin on Apr 16, 2011 22:25:17 GMT 2
ilk gözaðrým. beni koreyle tanýþtýran dizi. o kadar çok anlattý ki bir arkadaþým elinden kurtulmak için baþladým. eðlenceli, farklýydý. günümüzde bir prens nasýl olurdu acaba insan merak ediyor ilk baþta. taþ gibi çocuktu o dizide. sonrapek sevmesem de onu o dizide harikaydý. kýzýmýz zaten ayrý bir eðlence. o da konuþmasa, komiklik yapmasa kimsenin konuþacaðý yok. mangasý çok daha güzeldi açýkçasý ama öyle bir yerde býraktýlarki mangayý yuh diyor insan.
|
|
pixie
Çaylak Yorumcu
|
Post by pixie on Feb 9, 2012 19:11:17 GMT 2
10.sýnýftaydým sanýrým.O sýralar bütün arkadaþlarým TRT'nin verdiði uzakdoðu dizilerini izliyordu.Yakýn arkadaþlarýmdan biri de bu diziyi öve öve bitirememiþti.Öyle anlatmýþtý ki meraklandýrmýþtý insaný.Ben de bir cuma akþamý neymiþ þu dizi açmýþ bakmýþtým.Çok sevmiþtim. Bu bölümde hangi diziler var acaba diye bakýnýrken bu baþlýðý görünce yazmadan edemedim.Lise 2'ye geri dönüverdim birden bire.Ýlk uzakdoðu dizimdir kendisi.Çok da severim.O baþroldeki kýz da ne tatlý biþiy ya
|
|
|
Post by darkangel on Feb 9, 2012 22:17:16 GMT 2
Benim de ilk izlediğim Kore dizisidir. Kore fandomuna merak salma nedenimdir
|
|
gilda
Çaylak Yorumcu
|
Post by gilda on Dec 22, 2013 19:59:05 GMT 2
Yıllar önce trt de diziyi birkaç kez görmüş bu ne ya ıyy demiştim. Ama hep o tuhaf kafalı kraliçeleri görmüşüm yahu. İnsan o kadar zapota bir kere de shin e denk gelmez mi:: ))). Meksika dizilerini bitirdiler kore ye mi gelmiş sıra diye düşünmüştüm itiraf ediyorum. Bir kaç gün önce diziyi izleyince öylesine beğendim ki ben de şaşırdım bu kadar beğendiğime.
Yalnız şu Kore nin buzz gibi yakışıklı,çekici erkek durumu nedir öyle. Shin diyorum shin ve yine shin. Tabi coffee prince ten hasta olduğumuz kızımızla da birleşince mükemmel olmuş.
Ayrıca Amerikan/Avrupa yapımı kraliyete gelin olan prenses filmlerinden de farklı daha samimi daha içten geldi bana. Bu Kore liler hakikaten bu kadar mazbut bir toplum mu ilginç. Aile hayatı ve ev hanımlığını pek önemsiyorlar 3 dizi izledim 3 ünde de benzer mesajlar var.
Bu keyifli diziyi hala izlmemiş olan varsa tavsiye ederim. Hem çok eğlenceli hem de çoook romantik. Mesajlardan okuduğuma göre trt bazı bölümlerini kırpmış yahu kırpılacak ne varki mis gibi sevimli bir gençlik dizisi işte. Sanırım mesele sansür değil özensiz yayın planı nedeniyle program akışını yetiştirmek. Yani ben öyle anladım. Neyse hiç hazzetmem ama trt kedi olalı bir fare yakalamış bravo diyorum.
|
|