|
Post by darkangel on Aug 28, 2008 8:55:06 GMT 2
Cuma günü de 2 bölüm birden verip final yapacaklar arkadaþlar yani yine kesilecek ve yine kaçýracaðýz. Spoiler olmayan yorumlara bir göz attým mendilleri hazýrlayýn diyorlar. Off ya offfff :-/
|
|
chaos
Çaylak Yorumcu
Est Solarus oth Mithas
|
Post by chaos on Aug 28, 2008 22:11:32 GMT 2
erken baþlýyacakmýþ yarýn o zaman daha az kesilir inþ. Bide gece 4de verilior o zaman kesintisiz oluor sanýrým. En güzel iki bölümü keserek vermesinler ya:S
|
|
|
Post by darkangel on Aug 29, 2008 8:17:06 GMT 2
Yine üç - üç buçuk gibi baþlar arkadaþlar önleminizi alýn
|
|
chaos
Çaylak Yorumcu
Est Solarus oth Mithas
|
Post by chaos on Aug 29, 2008 17:58:45 GMT 2
vay bea bitti:S çok uzun bi zaandýr bu denli içten tatlý ayný zamanda buruk biþey izlememiþtim. Yul kaç bölümdür sinirimi bozsada bu bölümde adamým olduðunu ortaya koydu. Kralda sonunda aklýný baþýna aldý CG ve Shin zaten dayanýlmaz tatlýlardý bu bölümde:P TRT kesti baya bi ama neyseki izlemiþtim oralarý önceden:P Umarým TRT Kdrama vermeye devam eder:P Goong sayesinde net üzerinden Kdrama arayýþýna girdim biçok güzel dizi keþfettim:P Bu arada dark öneririm "my girl" die bi tane daha var çok tatlý þeker bi dizi kýsa biraz ama konusu çok güzel:p Müzikleride Goong'dan ii olmasýn beðendim:P Ee dark bi Yul-ChAE fici görürmüyüz senden þöle bayram þekeri tadýmlýk biþey:P
|
|
|
Post by darkangel on Aug 29, 2008 18:25:55 GMT 2
Bitti, bittii... Sniff... Ama tam türk filmi gibiydi yaaa Neyse yarýn bu dizi için bir güzellik düþünüyorum :
|
|
|
Post by cecilialily on Aug 29, 2008 18:38:44 GMT 2
Ýnanmýyorum bitti. Ama gerçektende çok kesmiþler ya . Ýçimde yine o tatlý hüzün var . Aðlamamak için kendimi çok zor tuttum . Dark cidden sen bazý güzellikler düþünsen ne harika olur. Lütfen ...
|
|
|
Post by ambrossia on Aug 29, 2008 19:09:56 GMT 2
manhwacý geldi haaaným (kore çizgi romanýna manhwa deniyormuþ insan her dakika yeni birþey öðreniyor) www.onemanga.com/Goong/
|
|
|
Post by Jennyyy on Aug 30, 2008 12:32:48 GMT 2
Son finali halamın zoruylan izledim..Son iki bölmde herşeyi çözdüm,en başları izlememe bile gerek kalmadı Valla ne diyim..Neyse konuşmuyum ben eniyisi bu kadar süper müper deyince hepiniz bşi sandım..Ama zevk meselesidir..Ben beenmedim açıkçası Happily ever after oldular sonundada bellidi yani
|
|
|
Post by darkangel on Aug 30, 2008 16:04:05 GMT 2
Son bölümü izlersen biþe anlamazsýn tabe. Olay orda deðil olay kýzda. En baþtaki bölümden izleyeceksin ki gülmekten ölesin
|
|
|
Post by darkangel on Aug 31, 2008 13:21:10 GMT 2
|
|
|
Post by spikeyy on Aug 31, 2008 15:49:45 GMT 2
çok güzel bir dizi ye benzio izlemek için sabýrsýzlanýyorum
|
|
milomania
Acemi Yorumcu
BigBang is VIP
|
Post by milomania on Sept 2, 2008 1:30:14 GMT 2
Ýzliycem diyodum ya. Sonunda baþladým. Þu anda 5. bölümü izliyorum. Favorim Yul Ne tatlýlýktýr o öle. Hele dudaklarýný büzüp durduðu anlara bittim Neyse izlemeye devam ediyim ben
|
|
chaos
Çaylak Yorumcu
Est Solarus oth Mithas
|
Post by chaos on Sept 3, 2008 18:19:30 GMT 2
mangasýný okuorm þu bikaç gündür. Aslýnda bikaç yerde daha eðlenceli:P itiraf edeyim. ancak manga Yulda hiiiç hazzetmedim KJHnin sempatikliði yok onda içim ýsýnmadý
|
|
melis
Çırak Yorumcu
|
Post by melis on Sept 4, 2008 6:34:13 GMT 2
Sonunu anlayan var mı? O kadar kesmişler ki ! Nasıl hamile kaldı bu kız, hangi ara? Hiç anlamadım. Güzel bir diziydi ama tadında bıraktılar daha da güzel oldu
|
|
|
Post by spikeyy on Sept 4, 2008 15:24:59 GMT 2
diziyi izledim harikaydý usagi karakterini canlandýrmýslar güzel bitti ama keske devam etselerdi diziye daha ilgiç olurdu bence ama yinede güzeldi :-[
|
|