|
Post by darkangel on Aug 16, 2008 15:39:36 GMT 2
|
|
|
Post by dekort on Aug 16, 2008 17:36:42 GMT 2
Burada böylesine bir topic görmek çok güzel, zira bu diziyi trt'den takip etmeme raðmen dayanamamýþ ve geçen hafta netten bulup bütün bölümlerini izlemiþtim.Uzun zamandýr bu kadar sýcak, masum bir þey izlememiþtim.Veya bilmiyorum artýk nedense bu Güney Kore ahalisine kaným acayip kaynamakta belki de bunun etkisi vardýr.Ama baþta Yul olmak üzere, veliaht prensimiz ve prensesimiz o kadar tatlýlar ki, insan bir anda yýllar önce kaybettiði "bu diziye aþýk oldum" hissini yeniden yaþamaya baþlýyor.
Bu dizi için þu günlerde nette müthiþ bir çýlgýnlýk yaþanmakta ve ben de bunun bir parçasý olduðum için mutluluk duymaktayým.Hatta, ben bu dizinin mangasýný bulmuþtum, baþta bir kaç bölüm okudum ama devamýný getiremedim, yine de izlemesi daha fazla keyif veriyor..O kadar tatlýlar ki, insan en kötü karaktere bile kýzamýyor.Keyifli izlenecek, çok güzel bir yapým, herkese tavsiye ederim..
|
|
|
Post by eczmeltem on Aug 18, 2008 11:19:27 GMT 2
bende her seferinde görüp duruyordum bu ne diye merak ediyordum . Zaten öyle bir çekimi vardý ki ne olduðunu bilmeseniz bile durma ihtiyacý hissediyorsunuz
|
|
|
Post by ambrossia on Aug 18, 2008 18:04:03 GMT 2
çok övmüþsünüz merak ettim bugün izledim. þimdi bne anlamadým ortada bir çapraz aþk mevzusu mu var? öyle görünüyor ki eski veliaht prens yeni veliaht prensin hanýmýna meðilli ve þimdiki prens de dahil olmak üzere herkes bunun farkýnda ama prenses dünyadan bi haber bununla beraber balerin olan arkadaþ prensi seviyor ama prens yýllar önce verilmiþ bir sözden dolayý baþroldeki kýzla evli son olarak ikisi birbirine fena halde alýþmaya baþlamýþ özellikle oðlanda bu durum daha baskýn kýzda ise bir inanmazlýk durumu var ve oðlan bunun böyle devam etmesi için elinden geleni yapýyor birde balerin olan arkadaþýn görüþtüðü sürülmüþ bir teyze var onun olayýný çözemedim iþte :-/ yanlýþ algýlamaýþ olduðu yerler olabilir ilk defa izledim olayý çorbaya çevirmem bu yüzden
|
|
|
Post by darkangel on Aug 19, 2008 9:11:06 GMT 2
Eh olaya 15. bölümden baþlarsan bu olur tabe Bak benim ilk mesajýmda bir link var oradan 1. bölümden itibaren izleyebilirsin. Ýþte o zaman neden bahsettiðimizi anlayacaksýn. Hele de senin gibi anime seven birinin bayýlacaðý türden bir dizi gerçekten de
|
|
|
Post by Miss_Nefertiti on Aug 19, 2008 10:31:27 GMT 2
Bugün için TRT1' in yayýn akýþýnda Düþlerimin Prensi bulunmuyor. Olimpiyat yayýný için sanýrým bugünlük yok. Ama kesin bir bilgi de yok. Ne olur olmaz tedbirli olmalý ???
|
|
|
Post by ambrossia on Aug 19, 2008 16:35:08 GMT 2
ehehe arjantin-brezilya maçýný yayýmlýyor neee 15. bölüm müü dizi bitmiþ neredeyse yav battýk desene :-/
|
|
|
Post by Miss_Nefertiti on Aug 19, 2008 16:54:37 GMT 2
Yok yaaa batmamýþsýn. Dizi 24 bölümlük tek sezondan oluþuyor. Dark ýn yukarýda verdiði sitede gayet güzel izleyebiliyorsun. Þiddetle tavsiye edilir
|
|
|
Post by darkangel on Aug 19, 2008 16:55:36 GMT 2
Dizi bitmedi yafz. Toplamda 26 bölüm. Daha yayýnlanacak bölümler var da bugün bu olimpiyat þeyleri yüzünden yayýnlamadýlar Cidden bak yukarýdaki linkten baþla izlemeye arayý kapatýrsýn
|
|
|
Post by ambrossia on Aug 19, 2008 17:12:36 GMT 2
kapatýrým kapatmasýna da birinci bölümün yarýsýndan sonra sessiz sinemaya dönüyor halbuki esas olay orada :-/ düzeltilince baþlarým
|
|
|
Post by darkangel on Aug 19, 2008 17:21:24 GMT 2
Olsun olsun sen baþla.
|
|
|
Post by darkangel on Aug 19, 2008 18:49:34 GMT 2
|
|
chaos
Çaylak Yorumcu
Est Solarus oth Mithas
|
Post by chaos on Aug 19, 2008 20:32:24 GMT 2
Bir þarký bu kadarmý güzel diziyi anlatýr ya:P Romantik komediler pek uðrak olmadýðým bir alandý. Saraydaki Mücevheri izliyordum bu saatlerde(yemek hazýrlama sahneleri beni benden alýyorda:P) bi gün kaçýrdým meðer o gün finalmiþ. Ertesi gün yine ayný saat ben kuruldum Tv baþýna baþlýyacak yemekler die. Bide ne göreyim müziði böle kýpýr kýpýr garip bi dizi baþlýyor. Baþlangýcýnda yüzleri pek tutmamýþtým tam kanalý atlayacakken Yul insanýný gördüm severi KJH'Ý sesi güzeldir adamýn. Önceden bi KDramada daha bikaç bölüm izlemiþtim. Neyse 1. bölüm baþladý güzel ilginç ilerliyor bende bakmaya devam ediorm ama týk yok hani ne nedir havasýndayým. O anda Chae-Kyung Shin'e ayakkabýyý fýrlattý bide üstüne öpecek olayý oldu ben koptum. Tabi daha Yul ortada yok ben hala bekliyorum. 1. bölümün sonunda Yul'u nasý olaya katacaklar merak ettim tabi bu beni ertesi gün saat 4:30 da tv baþýna çekti. Yui'un geliþi Chae ile olan olaylar bizim kýzýn saray maceralrý derken. Bi baktým kaptýrmýþým diziye kendimi. Hemde nasý 10. bölüm günü olimpiyatlar var die aðzýma geleni söyledim TRT'e elinin altýnda Trt3 Trt2 varken ne istersin diziden diye.
Merakýma raðmen internetten bakmýyorum devamýna uzun zamandýr hergün yada her hafta dizi beklemek zevkinden mahrumdum net sebebiyle. Bu sefer yapmayacaðým böle daha eðlenceli:p
Yul'un aþkýný izledikçe oturup dizi hakkýnda fic bile yazmayý istedim valla:P Hani diyorum Dark bi el atsan arada bir one-shot versende bu çifte benimde rüyalarým gerçek olsa:P
|
|
|
Post by darkangel on Aug 20, 2008 9:02:14 GMT 2
Ehehe ben þimdi diziye taraftar çekme aþamasýndayým : : Bi izlensin bakalým nasýl tepkiler alacak. Yul çok sevimli bence de hele o gülümsemesi adamý bitiriyor. Ama Shin'in de kendine özgü bir buzdolabý çekiciliði var inkar etmemek gerek.
|
|
|
Post by lithium on Aug 20, 2008 9:50:56 GMT 2
Güzel biþeye benziyor ama 1-2 saat daha geç olsaymýþ iyi olurmuþ netten izlicem artýk. verdigin linkte altyazý veya dublaj mevcutmu. iþyerinde olduðumdan bakamýyorumda :-/
|
|