|
Post by masalcı on Apr 16, 2010 13:37:02 GMT 2
Ad: Kaeinui Chwihyang/Personal Preference/Personal Taste Tür: Romantik, Komedi Yönetmen: Son Hyung Suk Yazar: Park Hye Kyung Oyuncular Lee Min Ho - Jeon Jin-ho Son Ye Jin - Park Gae-in Konu: Normal bir erkek olan Jeon Jin Ho kendi þirketini geliþtirmek için uðraþan özverili bir mimardýr. Þans eseri karþýlaþtýðý baþý dertten kurtulmayan Park Gae-In ise hayatýnýn aþkýný bulduðunu düþünürken büyük bir þokla sarsýlarak her þeyin tersine dönmesinin acýsýný yaþamaktadýr. Park Gae-In baþlangýçta sinir olduðu Jin Ho'yu bir yanlýþ anlaþýlma sonucu gay zannederken Jin Ho onun kendisini kiracý olarak kabul edebilmesi için rolünü bozmaz. Dizi Posterleri Kiþisel Yorum: Le Min Ho'nun oynuyor olmasý vesilesiyle dikkatimi çeken bu diziyi sizlere de tavsiye etmek isterim. Oldukça eðlenceli bu dizinin henüz sadece bir bölümünü izleyebildim ama bildiðim kadarýyla indirenler ilk altý bölümü de altyazýlarýyla birlikte kolayca temin edebilir. Konu; oldukça eðlenceli bir konu ve gördüðüm kadarýyla "Evdeki Yabancý" adlý eski Türk dizisine benzetilmiþ, ben onun konusunu net hatýrlayamýyorum o yüzden net bir þey diyemem. Her neyse, ben izlerken sýk sýk gülme krizlerine girdim. Bu þekilde devam edeceðini sanýyorum. Karakterler; çok renkli karakterlerimiz var. Esas oðlan, çapkýn bir eski sevgili, harika bir dost, çýkarcý bir arkadaþ... Her kesimden insan mevcut yani Le Min Ho'nun karakteri bu dizide apayrý bir karizmaya sahip gerçekten. Ciddi anlamda olgun ve ilerleyen bölümlerde çok daha güzel özelliklerine þahit olacakmýþýz. Misal, kendisi kadýn ruhunu çok iyi anlamaktaymýþ falan, kýzlar açýk aðýzlara dikkat diyorum Esas kýzýmýz ise, sarsak hallerinden kurtulmasý için yardým istediði esas oðlanýn sayesinde bir kuðuya dönüþürken çok canlar yakacak gibi. Tabi kendi varsayýmým. Ben bölümler ilerledikçe de buraya da yorumumu eklemeye devam edeceðim ama bu dizinin kesinlikle izlenmesi gerektiðine þimdiden eminim =)
|
|
|
Post by egoshu on Apr 16, 2010 19:31:09 GMT 2
Merhaba ben ege su.Bence Le Min Ho'nun oynamasý harika ve eðlenceli bir dizi gibi:)Yinede konu fazlasýyla tanýdýk ve klasik geldi.Ama resimler bile iyi bir romantik komedi olduðunun kanýtý.
|
|
|
Post by Sucker Punch on Apr 16, 2010 19:47:28 GMT 2
Lee BOF'de iyiydi güzeldi de dörtlü içinde içim ýsýnamamýþtý... Bakalým bu diziyi izlediðimde neler hissedeceðim...
|
|
|
Post by masalcı on Apr 16, 2010 22:14:31 GMT 2
Merhaba ben ege su.Bence Le Min Ho'nun oynamasý harika ve eðlenceli bir dizi gibi:)Yinede konu fazlasýyla tanýdýk ve klasik geldi.Ama resimler bile iyi bir romantik komedi olduðunun kanýtý. Merhaba Ege Su, umarým izlersin de burada konuþuruz karþýlýklý. Ben hevesle beklemekteyim devamýný. Ah ben daha ne resimler ekleyeceðim
|
|
|
Post by masalcı on Apr 16, 2010 22:16:43 GMT 2
Lee BOF'de iyiydi güzeldi de dörtlü içinde içim ýsýnamamýþtý... Bakalým bu diziyi izlediðimde neler hissedeceðim... Ji Hoo'ya takýlmýþsýndýr sen tahminimce, herkeste oluyor o sendrom,kendimden biliyorum Ýzle izle de düþüncelerini paylaþ, bayýlýyorum yorumlarýna
|
|
|
Post by Sucker Punch on Apr 17, 2010 17:56:27 GMT 2
Ji Hoo'ya takýlmýþsýndýr sen tahminimce, herkeste oluyor o sendrom,kendimden biliyorum Ýzle izle de düþüncelerini paylaþ, bayýlýyorum yorumlarýna Dizi bitsin hele bir sezonu indirip izlerim... Ji Hoo meselesi de kesinlikle doðru... Bu arada Begüm sen nerede oturuyorsun?
|
|
|
Post by masalcı on Apr 17, 2010 19:37:44 GMT 2
Bak aklýma ne geldiiii, Ji Hoo yalnýzdý ya, onu da sana alalým, zekiyim ama deðil mi
|
|
|
Post by Sucker Punch on Apr 17, 2010 19:45:23 GMT 2
Tamam süper olur... Ji Hoo yavrum benimsin... Benim de ailem Ýstanbul'da ben Ankara'dayým. Burasý yeri deðil ama bir buluþma da seninle yaparýz artýk...
|
|
|
Post by masalcı on Apr 17, 2010 21:04:02 GMT 2
Yaparýz ya, bu dizinin anýsýna yapacaðýz diyelim de konuyla baðlantýsý kurulsun
|
|
|
Post by heaven9148 on Jun 19, 2010 11:07:31 GMT 2
Bunu internette Türkçe altyazýlý olarak bulma þansým var mý ? Ýngilizce de olur, herhangi bir link varsa verebilirseniz harika olur
|
|
emilie
Çaylak Yorumcu
|
Post by emilie on Jul 24, 2010 17:04:38 GMT 2
izledim yine bunu da severim ya.. teşekkürler..
|
|
|
Post by akiravamosrafa on Jan 5, 2011 16:36:26 GMT 2
Lee min ho faktörü yabana atýlmaz izlemek gerek:)
|
|
mavi061
Acemi Yorumcu
AşKang ^^'
|
Post by mavi061 on Feb 15, 2011 10:06:10 GMT 2
Ne sıkılmıştım izlerken. Lee Min Hoonun koca kafası zaten ayrı bir olay. Hele o giydiği pantolonlar. Ama hatun çok şekerdi be. Zaten severim burda daha bir sevdim. Kötü kadınımız ise tam salaktı kusura bakmayın. Kısacası öyle illa izleyin diyebileceğim bir seri değil.
|
|
|
Post by pgmpfdk on Feb 26, 2011 23:06:55 GMT 2
Diziyi sevdim,Full House'daki çiftimiz kadar tatlı bir çift bunlar da Ama o Gea In'in arkadaşı In hee var ya,dizi boyunca nasıl nefret ettiğimi bir ben bilirim yani. Iyşş gıcık kadın,ne istiyorsa kızcağızdan,her şeyini elinden almaya çalışıyor falan. Hele o eski sevgili.Adını unuttum. Deli etti beni,hani In Hee'ye çok aşıktı,kadın kendisini hemen terk edince küt diye Gea In'i mi sevmeye başladı tekrardan bu mu yani?? Dizide en bayıldığım olay Jin Ho ile sekreterinin sevgilisi zannedildiği sahnelerdi. Gülmekten karnıma ağrılar girdi hele ki sekreter gay rolü yaparkenki girdiği kılıklar haha hala da aklıma geldikçe gülüyorum Ama benim favori karakterim Young. Yani Gea In'in en iyi arkadaşı. Tamamen bayldım
|
|
|
Post by Sucker Punch on Oct 5, 2011 19:41:09 GMT 2
Birkaç gündür bu diziyi izliyorum ve daha önce baþlamadýðýma piþmaným doðrusu. Neyse ben dizi izlemeye kaçar...
|
|