|
Post by pgmpfdk on Jul 15, 2010 23:07:15 GMT 2
Bitirdim nihayet,lan bir adam gibi öpüşemediler uyuz oldum Sarılıyorlar odun gibi,öpüşüyorlar ona da öpüşmek denirse
|
|
emilie
Çaylak Yorumcu
|
Post by emilie on Jul 24, 2010 17:03:27 GMT 2
izledim yine bunu da severim ya.. teşekkürler..
|
|
|
Post by merlinhp on Jul 24, 2010 18:37:26 GMT 2
Bu diziye bugün baþladým arkadaþýn tavsiyesiyle konusu ve müzikleri çok güzel çok sevdim 3. bölümü izliyorum þimdi iyice güzelleþmeye baþladý
|
|
|
Post by ironikspuffy on Aug 29, 2010 17:32:49 GMT 2
Dark bloguna girdim okudum akame'yi falan üstüne bir de yazdıklarını okudum.Eğlendim güldüm sonra bir de baktım adı geçen kore dizilerini indirip izlemeye başlamışım.You're beautiful'u bitirdim.Eğlendim güldüm gözlerim doldu...Hoştu...Go mi nam'dan başlarsam ilk kore dizim tam sayılmaz ama romantik komedi olarak ilk sayılabilir o yüzden kızı coffee prince'e benzetmedim. Coffee prince'i izlemedim ki onu da izlemeyi düşünüyorum ah dark ne yaptın bana :DHerkes o kıza benzetmiş ama ben bilmiyorum o yüzden benzetemiyorum :DErkek haliyle aman da aman bir güzelliği yoktu.Takma saçıyla hoş gözüküyordu bence Özellik her kız halinde tae kyung onu şöyle bir süzdüğünde ben kopuyordum :DYa tabiii belli olur bende anlamıyorum korelilerin bu cinsiyetleri değiştirip dizi yapmalarını ama üstüne kimsenin çakmamasına lakin bu dizide çoğu kişi çabuk öğrendi.İlk shin woo ikinci tae sonra çorap söküğü şeklinde...Çoğu kişi niye bu adamların direk bu kıza aşık olduklarına mana verememişler ama bence dizi bunu açıklıyordu:Bir bölümde shin woo bizim mal anlamayan go mi nam'a ''sıkılmıştım herşeyden.Sonra o geldi küçük yardımlar yaptım onun sırrını korudum.Güçsüzlüğünü, deneyimsizliğini kapattım.''Şeklinde kıza neden aşık olduğunu anlatıyordu.Tabee tamamen bu sözlerle anlatmadı ama ben anlatmak istediğinin bu olduğunu düşünüyorum.Sonuçta adamlar bu sektörde çok insan görmüşler ki 3'ünün de birbirlerinin yardımına ihtiyacı yok.go mi namın o ürkek, bilmeyen halleri 3'ünde de yardım edip kollama içgüdülerini körükledi.Sonuçta tae bile heeeç sevmediği o uyuz yoo he'ye yardım etmişti etrafındakilerden kurtarmıştı.3'ününde aşık olma nedeni buydu bence. Tae kyung'a gelirsem ilk bölümlerde beni cidden ürküttü :DYan bakışları, dudaklarını büzmesi, türlü türlü alerjisi, dokunulmaktan nefret etmesi, hele de titizliği ve gece körlüğü ve o kocaman ukala haliiiii :-*Herkes onun şirin halini seviyor sanırım ama ben pis bakışlarla milleti korkutup arada o şirin mi şiirin gülüşüyle bakmasını seviyorum.Ve lütfen saçları hep öyle uzun ve düz kalsın :DDomuz tavşanla konuşurken ben burada yerlere yatıyordum.100'ü gördüğündeki sevinci de görülmeye değerdi.İzin vermesi çok komik.Hoşlanmasına izin veriyormuş :DUyuz ama tatlu.Aslında shin woo araya girmese tae'yi daha da romantik hallerde görebilirdik.O etrafta birilerini görünce o hassas tarafını bastıran biri Shin woo ah yavrum harbi üzüldüm ona.Ama bence de baktı anlamıyor mal go mi nam direk söylemeliydi.Ama bana ''resmi reddedilişim o kadar acıtmıyor, 100 kez reddedildikten sonra pratiğim vardı'' deyişi koydu.Feci duygusal ve işte bunla hayatını geçireceksin dedirttiren biriydi.Tae'yi çok sevmesem go mi namın onu seçmesini isterdim. Jeremy çok tatlu biriydi.Jolieee deyişine zaten kurban olayım :DDizinin gerçekten de en çok güldüren eğlendiren karakteriydi.Lakin go mi namla sevgili olarak onu düşünemiyorum.Öylesine çocuksu bir havada veriyorlar ki onu shin woo'yla olsun bari diyorsun ama jeremy'yle olsun diyemiyorsun aklına gelmiyor.Kızmayın bana bence de çok tatlı ama dizi onu pek de rakip olarak göstermedi.Shin woo ve tae kyung arasındaki o gergin bakışmalar yoktu jeremy'de.Otobüs sahnesi herkese dokundu ama otobüsten indikten sonra kendine dönmesi mükemmeldi.Onunda güüçlü bir kişiliği olduğunu gösterdiler. Güzeldi eğlendim hoşlandım.Dark iyki demişsin siz bunları izlemediniz mi izleyin şeklinde blogunda... :-[ Ve bunu cidden söylemem gerekiyor harbiden koreliler öpüşme sahnesi yapmıyorlar.Odun şeklinde duruyorlar.Ya tamam öyle olsun istiyorsanız öyle olsun da lost 1.sezon 5 yada 6. bölüm izleyin sawyer kate'i....Başka da bir şey demem :
|
|
|
Post by darkangel on Aug 29, 2010 19:35:54 GMT 2
Saðol caným bloguma ilgi gösterdiðin için Baktým ki burada uzak doðu bölümü çok fazla raðbet görmüyor ama yavaþ yavaþ ilgi çekiyor. Ben de bunu biraz daha körükleyecek hem de içimdekileri dökebileceðim bir alan yaratmak istedim. Bu yüzden blogu açtým. Burada topicleri olsa da orada dizileri biraz daha detaylýca tanýtýyorum. Bu diziyi de beðenmene sevindim kesinlikle Jeremy hakkýndaki söylediklerine katýlýyorum. Ben de onu Go mi nam için asla ciddi bir rakip olarak görmedim. Otobüs sahnesinde aslýnda gülümsemelerinin ardýnda ne kadar derin sevebileceðini bize gösterdi, herkesi güldürmüþtü bir kez de aðlattý. Ama sonra herkese güzel bir ders verdi, hayat devam ediyor. Akame için neler düþündüðünü de yeni fandomlar bölümünde paylaþýrsan çok sevinirim
|
|
|
Post by ori0hime on Nov 27, 2010 14:43:07 GMT 2
çok komik sahnelerle donanmýþ bir diziydi. en eðlenerek izlediklerimden. yine erkek rolü yapan bir kýz. onu nasýl erkeðe benzttiler h<ala anlamsam da. karakterler bir harikaydý doðrusu. :-[
|
|
|
Post by akiravamosrafa on Jan 5, 2011 16:30:07 GMT 2
kýzýn salaklýðý beni öldürdü izlerken bazen diziden nefret ettim o derece ama diðer 3 karakter eðlenceliydi bir coffee prince gibi olamasada fena bir dizi deðildi. o da Jeremy'nin hatýrna:D
|
|
|
Post by nazenin on Apr 16, 2011 22:55:16 GMT 2
kore klasikleri arasýnda yerini almýþ harika bir dizi. ilk önce müziklerine deðimek istiyorum. daha önce özel olarak müziklerini indirip de dinlediðim bir dizi olmamýþtý. zaten bir müzik grubu vardý. þarkýlar çok güzeldi. ;D jang geun suk dizinin ailk baþlarýnda her zaman olduðu gibi çekilmezdi. tabi gülümsemeye baþladýðýnda bambaþka bir hale büründü. kýzýmýzda zaten o zaman aþýk olmaya baþladý bence. bu dizinin en sevdiðim tarafý konuyu çok abartmadýlar. kýzýmýz erkek rolünü çok fazla yapamadý zaten ama diziye gölge düþüremedi bu durum. bizim grup üyelerinin çok geçmeden onun kim olduðunu öðrenmeleri iyi oldu bence. bütün arkadaþlarýma tavsiye etim izleyip de beðenmeyen yok bugüne kadar ;D
|
|
|
Post by seaside on Oct 14, 2011 3:26:08 GMT 2
genel olarak dikkatimi çeken birey var Park Shin Hee hatun cinsi tarafýndan pek sevilmiyor... ben de bayýlýyorum kýza... shin woo- minam ikilisini sevgili olarak görmek isteyenler heartstring/ you've fallen for me adlý diziyi izlesin... ( lee shin- kyu won çok tatlý bir ikili olmuþ) Yoon Eun Hye erkek rolüne daha yatkýn vücut olarak. park shin hee nin poposu biraz büyük kalýyor sanýrým... Yoon Eun Hye ses itibariyle beðendiðim bir oyuncu ( hiç mýymýy kýzý oynamadýðý için de seviyor olabilirim).
erkek olan kadýnlar arasýnda erkeðe ençok benzeyen c.prince tabi. hana kimi de makinin kýz olduðu çok belli, songyunkwan skandal'da Park Min Young da fazla kýzsý ( city hunterda oynayan hatun hatýrlamayanlar için)
neyse dizi çok güzeldi. arþive atýp sýkýldýkça 1-2 bölüm izliyorum... ah shin woo demeden yapamýyorum ama bende tae kyong'a aþýk olurdum sanýrým... karar vermek zor... 2. sezonu yapmasýnlar tadýnda kalsýn...
|
|
|
Post by darkangel on Oct 14, 2011 7:49:25 GMT 2
Yapılmayacak zaten. Zira bu yüzden aslında You've Fallen For Me de başrol ikisine verildi, onları çift olarak görmek isteyen hayranları mutlu etmek için.
|
|