mavi061
Acemi Yorumcu
AşKang ^^'
|
Post by mavi061 on Apr 2, 2010 18:39:45 GMT 2
Türkçe altyazýsý mevcut mu yahu?
|
|
|
Post by darkangel on Apr 2, 2010 19:07:22 GMT 2
Severseniz.net veya Bizdeizle'ye bir bak Sinemasia'da da olmasý lazým ama oradan indirerek izleyebiliyorsun bildiðim kadarýyla Bak cidden bu seriyi sana þþiiiiiidddettle tavsiye ederim yarýlacaksýn gülmekten
|
|
|
Post by Sucker Punch on Apr 10, 2010 18:21:25 GMT 2
Yaaaa son bölümünü bir türlü izleyemedim. Ýngilizce ve Türkçe altyazýyla takip ettiðim iki sitede neler oldu bilmiyorum ama açýlmýyor... Lütfen birisi bana izleyebileceðim link önerebilir mi?
|
|
|
Post by darkangel on Apr 10, 2010 18:39:33 GMT 2
Benim yukarýda verdiðim linkler çalýþmýyor mu caným?
|
|
|
Post by Sucker Punch on Apr 10, 2010 20:15:19 GMT 2
Valla Yasemin Abla olmadý ya... Son bölüm bir de... Aðlamak istiyorum...
|
|
|
Post by darkangel on Apr 10, 2010 20:57:22 GMT 2
|
|
|
Post by Sucker Punch on Apr 10, 2010 21:06:50 GMT 2
Saðol Yasemin Abla... Ezgidiziye daha önceden baktým ancak bölümler açýlmamýþtý bir daha deneyeyim....
|
|
|
Post by darkangel on Apr 10, 2010 21:22:40 GMT 2
Ben kontrol ettim bölüm açýlýyor
|
|
|
Post by elifbilge on Apr 24, 2010 11:44:05 GMT 2
|
|
|
Post by heaveNwithmiTch on May 25, 2010 15:20:04 GMT 2
bu sono denen arkadaş hana yori dango'da da oynuyor sevdim keratayı..çok oldu izleyeli iki kere izledim sanırım
|
|
|
Post by elina14 on Jun 13, 2010 18:57:58 GMT 2
süper bir diziydi özellikle nakatsuya bayılıyodum ashiyadan hoşlanması falan oldukça komikti oldukça güzel bir diziydi açıkçası 1-2 bölüm daha uzun olabilirdi bence. Ben pek sonunu beğenmesem de yine de harika bir dizi
|
|
|
Post by pgmpfdk on Sept 26, 2010 16:19:47 GMT 2
Allah'ım Nakatsu. Yok böyle bir sevimlilik. Çarpıldım <333 Konu hemen hemen You are Beautiful'un aynısıydı,kızımız erkek kılığına girer esas oğlanlar ona aşık olur biri kız olduğunu bilip de aşık olurken diğeri gay miyim lan ben triplerine girer.Ama You are Beautiful da çok güzel olmasına rağmen Hana Kimi çok çok ayrı bir yere oturdu bende.Bir kere dizi baştan aşağı yerlerde yuvarlanmama,birden çığlık çığlığa kahkahalara boğulmama sebep oldu.Yurt başkanları falan,aralarındaki çekişme Öldüm öldüm şuraya yazarken bile aklıma geliyor da kopuyorum Nakatsu favori karakterim oldu tabii,o ne güzel bir insandır Millet donup kalıyorken ve Nakatsu ayaklanıp bir şeyler konuşurken yaptığı hareketler Sano tam bir hıyar.Hiçbir şey diyemiyorum Mizuki'yi sevdim,çok tatlı Ama en çok yurt başkanlarını sevdim Nakatsu'dan sonra.Özellikle Oscar'ı Nanba'yı yiriz zaten.O ismini zikredemediğim 1.yurt başkanının da ''Beybeee' hareketine bittim Of çok konuştum.Dizi muhteşemdi.Bence devam ettirmelilerdii Kesmedi beni.
|
|
|
Post by darkangel on Sept 26, 2010 17:04:51 GMT 2
Dizi keþfedildikçe Nakatsu'nun da Toma'nýn da Türkiye'deki hayranlarý artacak bence
|
|
|
Post by pgmpfdk on Sept 26, 2010 17:22:05 GMT 2
Evet bence de,Toma'nın adını Ryo'dan ötürü duymuştum ama bu dizide oynadığını görünce hemen izlemeye karar verdim,iyi ki de izlemişim bir çok yerde bayağı övgü aldığını görmüştüm önceden de zaten.Vay be.Gerçekten komedinin tam karşılığıydı.
|
|
mavi061
Acemi Yorumcu
AşKang ^^'
|
Post by mavi061 on Oct 17, 2010 8:15:08 GMT 2
Bi ben bayýlmadým þu diziye heralde. Nakatsu'dan baþka güzel hiçbirþey yoktu. Birde Sakura komitesi kýyafetleri içinde Nanma Sempai neydi öyle daþ daþ. Ama Nakatsu tam süte batýrýlp yenilmelik. Meðer daha önce Hana Yori Dango'da karþýlaþmýþýz ama hiç sallamamýþýz Hayatýmýn hatasý Yamapi ve kendisinin dizilerin i araþtýrmakla meþgulüm þu aralar. Seviyorum ulan!
|
|